Laat u

vrijblijvend informeren
Verbouw uw woning

en creƫer uw droomhuis

Of het nu gaat om een dakraam of een compleet dakkapel, een uitbreiding van uw woon- of werkplek of het bijplaatsen van een garage. U kunt van ons een betrokken bouwbegeleiding verwachten, zowel in de voorbereiding als tijdens de bouw en erna.

In samenwerking met een aantal gerenommeerde onderaannemers kunnen we bovendien het complete installatiewerk en schilderwerk voor uw verzorgen.

Waarom

kiezen voor ons

Bouwservice Oosterhuis heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partner als het gaat om nieuw-, ver- of renovatiebouw. Wij bieden een volledig pakket met begeleiding vanaf de start tot nazorg bij oplevering van uw project.

meer...

Contact

met ons opnemen

Hebt uw bouwplannen? Wilt u uw woning verbouwen? Denkt u aan het uitbreiden van uw woning? Of wordt het misschien toch renoveren? Laat ons vrijblijvend een advies uitbrengen. U zit nergens aan vast. Gaat u met ons in zee dan garanderen wij u een tevreden afloop.

contact...
Bouwservice Oosterhuis - De Noesten 68 - 9431 TG Westerbork - 0593 333288 - 06 5050 5069 - ln.tenalpnpk@siuhretsooecivreswuob