Laat u

vrijblijvend informeren
Uw trap

op maat en naar eigen wens

Na het vaststellen van de maatvoering en een uitgebreid adviesgesprek over het model, de houtsoort en de afwerking, wordt het ontwerp volledig inzichtelijk gemaakt. Na uw goedkeuring, wordt het hout door vakmensen zorgvuldig bewerkt tot telkens weer een volledig uniek product. Naast lak of verf kunnen voor de uiterlijke afwerking ook alternatieve materialen voor bijvoorbeeld de loopvlakken worden gekozen.

Waarom

kiezen voor ons

Bouwservice Oosterhuis heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partner als het gaat om nieuw-, ver- of renovatiebouw. Wij bieden een volledig pakket met begeleiding vanaf de start tot nazorg bij oplevering van uw project.

meer...

Contact

met ons opnemen

Hebt uw bouwplannen? Wilt u uw woning verbouwen? Denkt u aan het uitbreiden van uw woning? Of wordt het misschien toch renoveren? Laat ons vrijblijvend een advies uitbrengen. U zit nergens aan vast. Gaat u met ons in zee dan garanderen wij u een tevreden afloop.

contact...
Bouwservice Oosterhuis - De Noesten 68 - 9431 TG Westerbork - 0593 333288 - 06 5050 5069 - ln.tenalpnpk@siuhretsooecivreswuob