Welkom

bij Bouwservice Oosterhuis

Het adres in Westerbork voor nieuwbouw, verbouw of onderhoud van uw woning.

Jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Uw project is onze zorg.

Jaren lange ervaring

Gedegen kennis en vakmanschap

Bouwservice Oosterhuis is al jaren een begrip in Westerbork. Wij deden werk voor talloze opdrachtgevers in Midden-Drenthe en omgeving.

We zijn ruim 15 jaar geleden begonnen als klusbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig bouwbedrijf. De kracht van Bouwservice Oosterhuis heeft altijd gelegen in de veelzijdigheid die wordt geboden en in het meedenken met de klant.

Als geen ander kunnen wij uw ideƫen omzetten in realiseerbare projecten. Wij bieden vakwerk en denken mee met u mee.

Wij beseffen dat wie een woning- of utiliteitsbouwproject laat uitvoeren, in de eerste plaats zekerheid wil als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid, prijs en service.

Waarom

kiezen voor ons

Bouwservice Oosterhuis heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partner als het gaat om nieuw-, ver- of renovatiebouw. Wij bieden een volledig pakket met begeleiding vanaf de start tot nazorg bij oplevering van uw project.

meer...

Contact

met ons opnemen

Hebt uw bouwplannen? Wilt u uw woning verbouwen? Denkt u aan het uitbreiden van uw woning? Of wordt het misschien toch renoveren? Laat ons vrijblijvend een advies uitbrengen. U zit nergens aan vast. Gaat u met ons in zee dan garanderen wij u een tevreden afloop.

contact...
Bouwservice Oosterhuis - De Noesten 68 - 9431 TG Westerbork - 0593 333288 - 06 5050 5069 - ln.tenalpnpk@siuhretsooecivreswuob