Laat u

vrijblijvend informeren
Onderhoud aan uw woning

velengt de levensduur

Voorkom achterstallig onderhoud en hoge restauratiekosten. Het belang van woning onderhoud wordt voor veel mensen pas duidelijk wanneer het te laat is. Houtrot en andere problemen steken de kop op en renovatie of restauratie is dan onvermijdelijk.

Met de juiste tips en een ervaren vakman wordt al uw timmerwerk en interieurafwerking een stuk eenvoudiger. En u kunt er nog geld mee besparen ook.

Waarom

kiezen voor ons

Bouwservice Oosterhuis heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partner als het gaat om nieuw-, ver- of renovatiebouw. Wij bieden een volledig pakket met begeleiding vanaf de start tot nazorg bij oplevering van uw project.

meer...

Contact

met ons opnemen

Hebt uw bouwplannen? Wilt u uw woning verbouwen? Denkt u aan het uitbreiden van uw woning? Of wordt het misschien toch renoveren? Laat ons vrijblijvend een advies uitbrengen. U zit nergens aan vast. Gaat u met ons in zee dan garanderen wij u een tevreden afloop.

contact...
Bouwservice Oosterhuis - De Noesten 68 - 9431 TG Westerbork - 0593 333288 - 06 5050 5069 - ln.tenalpnpk@siuhretsooecivreswuob