Laat u

vrijblijvend informeren
Kunststof of hout?

We kunnen het allebei

Met het Inoutic (www.inoutic.com) schuifsysteem kunnen royale vensteroppervlakken worden gerealiseerd die voor uitgestrekte binnenruimten zorgen en die de beste bescherming bieden. Door geperfectioneerde techniek en eersteklas materialen zijn deze systemen kwaliteitsproducten van een toekomstige architectuur.

Toch hout? Houten kozijnen kenmerken zich door hun warme en natuurlijke uitstraling. Ze zijn makkelijk te schilderen en doorgaans goedkoper dan kunsstof of aluminium kozijnen. Ook in hout zijn draai-/kiepsystemen mogelijk. De variatie in indeling in het kozijn is schier oneindig zodat altijd de uitstraling wordt verkregen die past bij uw woning.

Waarom

kiezen voor ons

Bouwservice Oosterhuis heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partner als het gaat om nieuw-, ver- of renovatiebouw. Wij bieden een volledig pakket met begeleiding vanaf de start tot nazorg bij oplevering van uw project.

meer...

Contact

met ons opnemen

Hebt uw bouwplannen? Wilt u uw woning verbouwen? Denkt u aan het uitbreiden van uw woning? Of wordt het misschien toch renoveren? Laat ons vrijblijvend een advies uitbrengen. U zit nergens aan vast. Gaat u met ons in zee dan garanderen wij u een tevreden afloop.

contact...
Bouwservice Oosterhuis - De Noesten 68 - 9431 TG Westerbork - 0593 333288 - 06 5050 5069 - ln.tenalpnpk@siuhretsooecivreswuob